Info

Wcare ICT B.V.
Postbus 118
3840 AC Harderwijk
Industrieweg 20-7
3846 BD Harderwijk

T 088-3787700

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W www.wcare.nl

Lees Meer

Wcare is een veelzijdige ICT dienstleverancier met een no-nonsense werkwijze, gespecialiseerd in ICT dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf.

Uw bedrijf is uniek en heeft om die reden behoefte aan maatwerk. Het gaat niet alleen om de behoefte van vandaag maar zeker ook om hetgeen u te wachten staat. Daarom bieden wij u toekomstgericht maatwerk op het gebied van kantoor- en werkplekautomatisering.

Het beheren van uw IT omgeving verdient zorg en aandacht.Uw netwerk, server en werkplek dienen 24 uur per dag zonder problemen te functioneren. Het gaat echter niet alleen om vandaag maar ook zeker om morgen. Pro-actief beheer is dan ook een must. 3support denkt met u mee, ook over de toekomst. Zowel op afstand als op locatie.

Wcare zorgt er niet alleen voor dat uw netwerk op orde is maar kan u tevens ondersteunen op het gebied van applicatie beheer, storage beheer, mobiele diensten en BYO services.

Vrijwel dagelijks veranderen er zaken die van invloed zijn op uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om olieprijzen of wetswijzigingen, u heeft er (in)direct mee te maken. Hetzelfde geldt voor de IT-sector. Om up-to-date te blijven kunt u gebruik maken van Wcare.

Wij hebben de kennis en ervaring wanneer het gaat om zaken als online backup, storage en archivering. De hedendaagse techniek biedt mogelijkheden die u wellicht nog niet nader heeft onderzocht maar die een welkome aanvulling zijn binnen uw bedrijf. Wcare geeft advies en verleend service in tal van zaken. Veel diensten zijn voor u van toegevoegde waarde, maak er dan ook gebruik van.

 

VTS vervoer
De Praatkamer
De Kapper
Bouwonline
Kattenberg
De Vossenberg
Parasoleil
Let's Go Training by Mario
Storm Visuals
De Duiventil
Keppel Stucadoors
Starpark
Cheap Fit
Roelie
JHM groep
NLPT
Dutch Pub De Zaak
Fat Alice
24HRCA
Homar
Atelier 9
Rookoven
Dekker Verhuur
Prominent
Loox
Bij Frans
Living Steel
Heijda
Dutch Hair
Veluvine
Joost Floral Art
Ho'okipa Events
Van der Meijden Fysiotheraphie
AVO
WCare ICT
Giraffes4Zebras
Iems Fotografie
StarSecure
Catering Culinair
De Boswachter
Pluim Schilderwerken
Van Werven
De Jager Autoservice
Creative Builders
MusicSupport

Prechristmasparty wordt belangeloos gehost door wcareICT. (C) 2021 PreChristmasParty.
website ontwerp en realisatie: Guido den Blanken

wcare logo