Info

Wcare ICT B.V.
Postbus 118
3840 AC Harderwijk
Industrieweg 20-7
3846 BD Harderwijk

T 088-3787700

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W www.wcare.nl

Lees Meer

Wcare is een veelzijdige ICT dienstleverancier met een no-nonsense werkwijze, gespecialiseerd in ICT dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf.

Uw bedrijf is uniek en heeft om die reden behoefte aan maatwerk. Het gaat niet alleen om de behoefte van vandaag maar zeker ook om hetgeen u te wachten staat. Daarom bieden wij u toekomstgericht maatwerk op het gebied van kantoor- en werkplekautomatisering.

Het beheren van uw IT omgeving verdient zorg en aandacht.Uw netwerk, server en werkplek dienen 24 uur per dag zonder problemen te functioneren. Het gaat echter niet alleen om vandaag maar ook zeker om morgen. Pro-actief beheer is dan ook een must. 3support denkt met u mee, ook over de toekomst. Zowel op afstand als op locatie.

Wcare zorgt er niet alleen voor dat uw netwerk op orde is maar kan u tevens ondersteunen op het gebied van applicatie beheer, storage beheer, mobiele diensten en BYO services.

Vrijwel dagelijks veranderen er zaken die van invloed zijn op uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om olieprijzen of wetswijzigingen, u heeft er (in)direct mee te maken. Hetzelfde geldt voor de IT-sector. Om up-to-date te blijven kunt u gebruik maken van Wcare.

Wij hebben de kennis en ervaring wanneer het gaat om zaken als online backup, storage en archivering. De hedendaagse techniek biedt mogelijkheden die u wellicht nog niet nader heeft onderzocht maar die een welkome aanvulling zijn binnen uw bedrijf. Wcare geeft advies en verleend service in tal van zaken. Veel diensten zijn voor u van toegevoegde waarde, maak er dan ook gebruik van.

 

Heijda
Dutch Pub De Zaak
Iems Fotografie
Roelie
24HRCA
MusicSupport
Pluim Schilderwerken
Living Steel
Starpark
StarSecure
Bouwonline
De Boswachter
Ho'okipa Events
Parasoleil
Bij Frans
Veluvine
De Vossenberg
Keppel Stucadoors
Rookoven
JHM groep
Dekker Verhuur
NLPT
Van Werven
De Kapper
Kattenberg
Joost Floral Art
Dutch Hair
Let's Go Training by Mario
Catering Culinair
De Jager Autoservice
Cheap Fit
Prominent
Fat Alice
De Praatkamer
WCare ICT
AVO
Van der Meijden Fysiotheraphie
Homar
Giraffes4Zebras
Creative Builders
De Duiventil
Loox
Atelier 9
VTS vervoer
Storm Visuals

Prechristmasparty wordt belangeloos gehost door wcareICT. (C) 2019 PreChristmasparty.
website ontwerp en realisatie: Guido den Blanken

wcare logo