Info

Aarweg 1C
8071 WV Nunspeet
Telefoon +31 (0) 341 - 26 35 12

Stationsplein 18F
8071 CH Nunspeet
Telefoon +31 (0) 341 - 25 77 31

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web www.vandermeijdenfysiotherapie.nl

Lees Meer

Van der Meijden Fysiotherapie: altijd een stap vooruit

Van der Meijden Fysiotherapie staat voor zorg van de hoogste kwaliteit. U van uw klachten afhelpen, daar draait het om. Wij staan daarom voor persoonlijke begeleiding en hechten veel waarde aan advies en uitleg. Van te voren zullen wij goed met u afstemmen wat uw behandeldoelen zijn, waar u pijnklachten heeft, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en behandelen.

Sinds de oprichting van Van der Meijden Fysiotherapie Nunspeet is de praktijk volop in ontwikkeling. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit van zorg neer te zetten door gebruik te maken van de laatste kennis. Wij hebben deze kennis en expertise opgedaan, doordat wij continu de nieuwste opleidingen en cursussen volgen. De gezondheidszorg is in ontwikkeling; nieuwe inzichten kunnen onze kwaliteitszorg nog meer verbeteren. Wij hechten daar dan ook veel waarde aan.

Specialisaties
Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunnen wij u verschillende behandelingen aanbieden. Onze fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zo kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en schouderfysiotherapie. Ook voor een fysiofitheidscan of Medical Taping kunt u terecht bij één van onze fysiotherapeuten.

Samenwerking met specialisten
Wanneer uw klachten buiten het gebied van fysiotherapie vallen, sturen wij u door naar andere specialisten, die u verder kunnen helpen. Het gaat er tenslotte om dat u van uw klachten af komt. Pas dan kunt u weer echt genieten.

Beperkt een klacht u in uw beweging in het dagelijks leven of bij het sporten? Bel voor een afspraak. U kunt snel bij ons terecht, want wij werken niet met een wachtlijst. Binnen twee werkdagen proberen wij u een eerste behandeling aan te bieden, ook s’avonds of in het weekend!

De Kapper
Veluvine
Bij Frans
De Vossenberg
Ho'okipa Events
Fat Alice
Joost Floral Art
De Praatkamer
AVO
Van der Meijden Fysiotheraphie
Pluim Schilderwerken
Heijda
VTS vervoer
Roelie
De Duiventil
Catering Culinair
Starpark
Homar
Iems Fotografie
Prominent
Loox
Dutch Pub De Zaak
Storm Visuals
Keppel Stucadoors
Let's Go Training by Mario
Living Steel
Parasoleil
24HRCA
Dekker Verhuur
Bouwonline
Atelier 9
StarSecure
WCare ICT
Rookoven
De Jager Autoservice
NLPT
Creative Builders
JHM groep
Van Werven
Giraffes4Zebras
MusicSupport
Dutch Hair
De Boswachter
Cheap Fit
Kattenberg

Prechristmasparty wordt belangeloos gehost door wcareICT. (C) 2019 PreChristmasparty.
website ontwerp en realisatie: Guido den Blanken

wcare logo