Skip to main content

Info

Groneco 

T 0653366211
www.warmtepomp-energie-besparen.nl/

Info

Wij stellen ons aan u voor als Team Groneco, wat tevens het karakter aangeeft van ons bedrijf. Wij beschouwen het als teamwork om met onze klanten te zoeken naar de best mogelijke oplossing voor de transitie van gas naar duurzaam. Dat is alleen mogelijk als we dicht bij onze klanten staan, meedenken en adviseren. Goede communicatie met onze opdrachtgever is het speerpunt van ons bedrijf. Ook het kleinschalige karakter van ons bedrijf en de betrokkenheid geeft ons een voorsprong op de grotere bedrijven en dat is wat onze klanten waarderen.

Bij ons kunt u terecht voor moderne topproducten die voor een aangenaam binnenklimaat zorgen en duurzaam zijn zoals airconditioners, lucht/lucht-,  en lucht/water warmtepompen, hybride verwarmingssystemen en stralingspanelen.

Wij richten ons vooral op de particuliere renovatiemarkt en kleine bedrijven/kantoren en denken vanuit oplossingen die betaalbaar zijn en een goed rendement opleveren. Het is ons doel om met onze kennis en ervaring bij te dragen aan de transitie en wij doen dat graag!
Persoonlijk contact onderscheidt ons van veel andere bedrijven en bij ons zijn de lijnen kort. Dat is wat wij willen zijn, een modern team met een "ouderwetse" service zoals het vroeger was.
Met vriendelijke groet,

Team Groneco

24HRCA
Atelier 9
AVO Dier en Ruiter
Bij Frans
Catering Culinair
Cheap Fit
Creative Builders
De Beyaerd
De Boswachter
De Jager
De Praatkamer
De Roskam
De Stoof
De Tol Binnenspeeltuin
De Vossenberg
De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegelzetters
Dekker Verhuur
Dutch Hair
Dutch Pub De Zaak
Fat Alice
Groneco
Heijda
Homar
Joost Floral Art
Keppel
let's Go by Mario
Love 4 Yoga
Markt 11
Music Support
Ni Hao
Parasoleil
Pluim Schilderwerken
Prominent
Protect Groep
Proteqtor
Rookoven
Sanibisas
StarPark
StarSecure
Storm
Uw Partytent verhuurder
Villa Vennendal
Vlotte Tantes
VTS
Whitehair by Mendy Withaar
Zon Gewoon Goed