Skip to main content

The PreChristmasParty brengt licht in december. Daarom zijn we ook blij dat we dit jaar Stichting Verborgen Armoede Nunspeet als goede doel hebben. SVAN organiseert namelijk het hele jaar door lichtpuntjes voor mensen/gezinnen die in (verborgen) armoede leven. Zij verzorgen uitstapjes, delen pakketten uit met Pasen, Sinterklaas, Kerst, kinderverjaardagen. Ook is de SVAN intermediair voor het jeugdfonds, waardoor kinderen kunnen sporten of zwemlessen kunnen volgen, etc.

 

Daarnaast is SVAN in het bezit van 11 buurtkasten. Dit zijn kasten waarin je (houdbare) levensmiddelen en verzorgingsproducten kan plaatsen en waar iemand die het kan gebruiken deze kan meenemen. Dit op basis van goed vertrouwen en samen met de buurt. Geef wat je kan missen en pak wat je nodig hebt!

 

Financiële nood kan iedereen overkomen en zorgen om rond te komen geeft veel stress. Juist voor deze gezinnen verzorgt SVAN extraatjes en lichtpuntjes. SVAN bestaat uit alleen maar vrijwilligers en ontvangt geen subsidie. De organisatie is dus volledig afhankelijk van giften.

 

Meer informatie over de activiteiten van SVAN op de website www.verborgenarmoedenunspeet.nl  of facebookpagina. De buurtkasten zijn ook te vinden via GoogleMaps. Een donatie groot of klein, maandelijks of eenmalig NL 05 RABO 0315 248122 ten name van Stichting Verborgen Armoede Nunspeet.