Skip to main content

Als je zin hebt in een feestje, moet je het gaan organiseren! Zo is in 2008 het idee voor The Pre Christmas Party ontstaan. Een leuk feest om de kerstperiode goed in te luiden voor vrienden van vrienden en georganiseerd door vrienden. Intussen is het uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Wel elk jaar op een andere locatie in Nunspeet, een nieuw thema en een nieuwe dresscode. Zo is elk jaar anders, maar de gezelligheid verandert niet!

Nunspeetse ondernemers en andere vrijwilligers hebben het idee omarmt en met elkaar lukt het om elk jaar een leuk feest neer te zetten. Daardoor was het ook mogelijk om er goede doelen aan te koppelen. Het is ook niet meer dan logisch om geheel in lijn met de kerstgedachte een deel van de opbrengst van het niet commerciële feest aan het goede doel te schenken.

De kracht van het feest ligt in de betrokkenheid en tomeloze inzet van de Nunspeetse vrienden, vrijwilligers, Nunspeetse horeca en Nunspeetse ondernemers. Maar ook in de steun van een trouwe groep feestgangers die elk jaar terugkomen. De PreChristmasParty is een mooi besloten evenement dat elk jaar een daverend succes is. 6 jaar hebben Linda, Renate Gert & Eliët zich belangeloos ingezet om jaarlijks een spetterend feest neer te zetten. Sinds medio 2019 bestaat de organisatie uit Gert, Ilse, Eliët, Bram & Ester.